Please complete the online form for a cash offer for your motorcycle

arrow&v
arrow&v
Upload photo 1
Max File Size 15MB
Upload photo 2
Max File Size 15MB
Upload photo 3
Max File Size 15MB

Just Some Of The Many Areas We Cover

We will buy your motorbike from anywhere in EnglandScotland and Wales

 Kent   London   Essex   Surrey   Hampshire   Buckinghamshire   Berkshire   Hertfordshire   Cambridgeshire   Derbyshire

      

Suffolk   Norfolk   Northamptonshire   Wiltshire   Oxfordshire   Somerset   Staffordshire   Yorkshire   Bristol   Cornwall   Middlesex

  Lincolnshire  Lancashire   Cheshire   Devon   Bedfordshire   Cumbria   Herefordshire   County Durham   Northern Ireland   

  

Makes Of Motorcycles We Buy

Yamaha  Kawasaki  Honda  Suzuki  Triumph  Ducati  Mv Agusta  Aprilia  BMW  KTM  Harley Davidson  Lexmoto

all-bike-manufacturers-logos-300x228.png

Any Bike Bought - Want to know more?

Wat kost het als Demakervanlekkers bij mij op locatie komt koken?


Dat is een vraag die veel mensen als eerste aan me stellen. Daar is lastig antwoord op te geven, omdat het helemaal afhangt van de catering voor het aantal mensen waarvoor gekookt wordt, de locatie maar bovenal wat uw wens qua gerechten is. Ik maak ook (bijna) alles zelf, van de sauzen tot de mondvermaakjes. Om toch enigzins al een richting te geven zit het bedrag meestal tussen de 12 à 16 euro per gerecht afhankelijk van het aantal couverts (exclusief drank) en bij een klein gezelschap nemen de kosten toe. Ik serveer geen overvolle borden, maar gebalanceerde gerechtjes. De door mij geserveerde menu's bestaan altijd uit minimaal vier gerechtjes (exclusief amuse). Neem contact met me op, dan kan ik kijken wat mogelijk is en wat uw wensen zijn. Vanaf 9 couverts moet ik bediening inzetten, dit wordt apart berekend. U kunt ook zelf assisteren in het uitserveren van warme gerechten. Prijzen genoemd op deze website zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. Klik hier voor meer informatie en voorwaarden.
Wat kan ik verwachten van een privékok / private chef aan huis of op locatie?


Kok aan huis in Brabant: Demakervanlekkers kookt graag in uw keuken. Sommige gasten hebben liever dat de kok op de achtergrond blijft, andere willen graag een semi kookles of tips tijdens het bereiden van het eten. Beide is voor demakervanlekkers geen probleem.

Op de locatie moet wel een eenvoudige keuken aanwezig zijn, deze hoeft niet groot te zijn. maar moet wel minimaal voorzien zijn van koelkast en een vriezer met enige lege ruimte, stromend water, een gasfornuis en een oven of combi-magnetron. Enige werkruimte voor het opmaak van borden is noodzakelijk (ook afhankelijk van het aantal couverts), dit kan ook een aparte tafel zijn.

Afhankelijk van het aantal couverts kan ik iemand meenemen om eten uit te serveren. Dit is vooral van belang bij de warme gereachten. U kunt ook zelf mee assisteren in het uitserveren als u wenst. Borden afgestemd op de gerechten neem ik mee en eventueel kan ik wijnglazen verzorgen.

Wat ik verwacht is een schone en opgeruimde keuken bij de start om zo goed mijn werk te kunnen verrichten. Natuurlijk laat ik uw keuken weer schoon achter na afloop van het diner. Verwacht van mijn kant een klein restaurant aan huis/op locatie vol smaakbeleving, mooie bordjes en humor!

Als eerste op de hoogte zijn van POP-UP events en culinair nieuws. Een par keer per jaar verschijnt mijn newsletter: Schrijf je hier in.
Hoe werkt de betaling en annulering?


Alles heeft te maken met de kleinschaligheid van de diners en het aanzienlijke werk dat in de voorbereidingen gaat zitten.

Voor eten bij jou.

Ik kook graag voor u en uw gasten. Ik vraag wel een aanbetaling van 50% van het totale bedrag dat uiterlijk 15 werkdagen vóór het diner binnen moet zijn. Hiervoor stuur ik u een factuur toe. Indien het diner door u wordt geannuleerd, bereken ik annuleringskosten afhankelijk van de datum en tijdstip van annulering.
Klik hier voor de uitgebreide voorwaarden.

Ik houd de door u aangegeven datum 5 dagen vrijblijvend en kosteloos voor u in optie.
Wilt u de mogelijkheden en kosten weten van een arrangement bij u thuis of een zakelijk diner op locatie? Laat het mij dan weten via een aanvraag . Voor eten bij mij. Ik maak (bijna) alles zelf en bereid veel voor. Als u een stoel reserveert breng ik 100% in rekening voor een pop-up bij mij thuis . Hiervoor wordt u tijdens het reserveringproces naar een iDeal betaling geleid. U ontvangt één of meerdere tickets per email. Drankarrangementen kunnen of via een ticket worden aangeschaft of na het diner apart door mij worden gefactureerd. U ontvangt hiervoor dan een betaalverzoek c.q. "Tikkie" om te betalen, waarbij hiervoor ook een factuur per email aan u wordt verstuurd. Ik heb meestal een minimale bezetting van 6 stoelen per event nodig om het rendabel te houden. Ik houd dan ook het recht voor om een event te annuleren bij te weinig bezetting. U ontvangt dan binnen 3 werkdagen het door u betaalde volledige bedrag voor het event terug. Klik hier voor de uitgebreide voorwaarden ook voor onverhoopte annulering. Prijzen op de website zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. Prijzen voor events voor Eten bij mij zijn altijd inclusief btw.
Is er een vegan/vegetarisch menu beschikbaar?


Als ik voor u een thuisdiner verzorg wordt er gekeken naar de wensen van u en uw gasten. Indien ik rekening moet houden met verschillende dieetwensen en/of allergieën, gaan de kosten voor de gerechten omhoog. Ook kook ik voor events van "Eten bij mij" ook wel eens juist een compleet menu met enkel groenten. Compleet vegan/vegetarisch? Een compleet menu vergetarisch is ook geen enkel probleem. Koken met groenten is enorm leuk en heel erg lekker. Ik volg ook chefs die dit doen zoals Gijs van Kemmeren van Herberg de kop van 't land en Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel in Nijmegen.
Houd je rekening met allergieën of dieetwensen?


Als ik voor u een lunch of diner verzorg wordt er gekeken naar de wensen van u en de gasten. U moet er wel rekening mee houden dat als ik voor diverse gasten met verschillende wensen veel verschillende gerechten moet maken, de kosten voor de lunch/het diner omhoog gaan. Dit is puur om de tijdbesteding en voorbereiding die ik kwijt ben om op de persoon de gerechten, ingrediënten, de bereidingen en de catering af te stemmen. Voor Pop-ups bij mij thuis houd ik daarom geen rekening met diverse allergieën.
Welke achtergrond heeft Demakervanlekkers?


Ik ben afgestudeerd als civiel ingenieur met een universitaire titel. Na mijn studies heb ik voor een adviesbureau in Nederland gewerkt en heb daarna enkele jaren in het verre buitenland gewerkt voor de bouw van drink- en afvalwatersystemen. Ik heb mezelf koken en creëren van gerechten aangeleerd. Hier zijn vele jaren overheen gegaan tot het punt waar ik nu sta. Lukt dan alles? Nee, zeker niet, dat is het mooie van koken; maar aldoende leert men. Ik bedenk, schets en test regelmatig ideeën. Ik heb daarom nu en dan ook een testsessie, waarbij u mag proeven en oordelen of het lekker is en wat beter of anders kan. Hoe leuk is dat ! Een HACCP certificaat heb ik in bezit.
Hoe gaat eten bij Demakervanlekkers thuis?


U wordt gastvrij ontvangen onder de veranda of in mijn keuken aan een grote houten tafel. U neemt plaats samen met 10 andere al dan niet voor u (on)bekende disgenoten. U beleeft een middag of avond op een bijzondere manier met heel lekker eten. Misschien spannend? Mijn de ervaring leert dat dit uiteindelijk ontzettend gezellige POP-UP diners zijn. Ik serveer u gedurende een tijdbestek van ongeveer enkele uren een menu. U bent welkom om bij mij in de keuken te kijken hoe de gerechten worden bereid. Klik hier voor meer informatie en voorwaarden. Wegens COVID-19 worden gasten conform RIVM richtlijnen geplaatst. Allen gasten uit één huishouden kunnen dicht langs elkaar zitten. Bij binnenkomst dient elke gast zijn/haar contactgegevens te noteren. Als eerste op de hoogte zijn van events en culinair nieuws. Een paar keer per jaar verschijnt mijn newsletter: Schrijf je hier in.
Geef je ook kookworkshops?


Leuk! Ik kan zeker kleinschalige kookworkshops bij mij thuis geven en deel mijn passie graag met geïnteresseerden . Mijn keuken is niet geschikt voor het geven van workshops aan groepen groter dan 4 personen. Bij u thuis kan ik ook voor een groep een exclusieve kookworkshop geven voor de meer gevorderde kookliefhebbers. Ook bestaat de mogelijkheid dat ik u adviseer en assisteer met het bedenken en (voor)bereiden van een door u bedacht menu, wat u verder zelf bereidt of wilt bereiden voor uw gasten. Neem voor wensen en mogelijkheden contact met me op.
Privacybeleid


De door u verstrekte gegevens aan de demakervanlekkers worden door Demakervanlekkers vertrouwelijk behandelt en gebruikt voor mijn bedrijfsvoering. Hier vindt u het uitgebreide privacybeleid van Demakervanlekkers.

resized-hpi.png
  • Facebook
  • Instagram

©2018 anybikebought.com - Kent - a VAT registered business